Vareutvalg

Møbler
Vi har alle slags møbler for nyetablerte hybelboere eller andre som ikke ønsker å spandere masse penger på nytt inventar.
Klær
Kle deg og barna dine billig opp til enhver anledning eller årstid med gamle klær som er blitt på mote igjen.
  Stoffer
Gardiner for sommer og vinter, duker og løpere, også juleduker og påskeduker når disse høytidene nærmer seg. Her finner du også puter for å ha under deg, tepper for å ha over deg og gulvtepper for  gulvkalde leiligheter.
Til reisen
Skal du ut og reise, trenger du kanskje en koffert eller en ryggsekk. Eller barnet ditt trenger en ransel til barnehage eller skole. Vi har også et stort utvalg i damevesker.
Brukte bøker
Søk blant mer enn 40.000 bøker i vår bokdatabase. I tillegg har vi 10.000 bøker som ennå ikke er registrert. Alle bøkene befinner seg i bryggen Reisverket i Kjøpmannsgt. 29.
Bilder og rammer
Vi har malerier av kjente og ukjente kunstnere. Også elg i solnedgang kan finnes her (?) og broderte tekstilbilder. Eller kanskje du finner en passende ramme til ditt eget bilde.
Spill
Brettspill for sosiale treff mellom unge i alle aldre. Eller puslespill i alle størrelser. Vi har også dataspill for eldgamle PC-er og spillmaskiner på CD- og DVD-plater.
Kopper og kar
Kjøp hele servicer til spesielle anledninger. Eller kanskje du finner tallerkner og kopper hos oss som kan erstatte det du har knust hjemme.
Pynt
Pyntedukker, vaser, smykker og porselensfigurer. Alt hva du kan tenke deg til å pynte opp deg selv eller husværet ditt. Før Jul har vi masse julepynt som bringer deg i julestemning.
Antikviteter
Noen ganger kommer det inn noen virkelige godbiter som har samlerverdi for den rette personen. Se innom med jevne mellomrom for å se om nettopp det du er på utkikk etter har dukket opp.
Filmer
Masse DVD-filmer for både voksne og barn, også musikk-videoer. Gamle VHS-filmer til bare kr. 1,- pr. film.
  Musikk
Vi har et varierende utvalg med brukte LP-er, CD-er og musikk-kassetter. Her kan du gjøre et virkelig kupp, da vi ikke alltid vet verdien av sjeldne eksemplarer.
Småelektrisk
Lamper, kjøkkenmaskiner, miksmastere, støvsugere, badevekter, klokker og andre ting som trenger strøm for å virke. (Vi selger ikke stereoutstyr og TV’er.)